Publicerad Lämna en kommentar

Variationer med delikatesser. Välkommen till Ale Kött och Chark!

Grönsaker och stekt kött kan blandas till färdiga mattillbehör som är nyttiga och smakliga källor för nutrition.Smaksättning kan göras med torkat örter och olika variationer av matolja och olivolja.

Vi i Ale Kött och Chark förbereder våra egna delikatesser med högkvalitet ingredienser och grönsaker.

Grönsaker, mejeriprodukter och köttkorv är huvudingredienser i våra delikatesser.

Bland andra så har vi tomater med filning, paprika, aubergine och oliver som gör upp till 10 olika variationer i vårt sortiment.

Här är ett överblick över ingrediensers nutrition.

Tomat C-vitamin, A-vitamin, Antioxidant
Paprika C-vitamin, E-vitamin, B6, B9 – folsyra, Antioxidant
Vitlök C-vitamin, B2, B6, Kalium, Kalcium, Fosfor, Järn, Magnesium, Zink, Selen, Antioxidant
Gul lök C-vitamin, B6, B9 – folsyra, Antioxidant

Ost Fett, Protein, Kolhydrater, Vitaminer

Köttkorv Fett, protein

Vi ser fram emot att du provar våra delikatesser! De kan blandas eller köpas separat. Välkommen!

Nutrition källor:
Källa 1 –– http://www.halsosidorna.se/Gronsaker.htm
Källa 2 — http://matkalkyl.se/se-osthardostfett31.php

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *