Grönsaker och stekt kött kan blandas till färdiga mattillbehör som är nyttiga och smakliga källor för nutrition.Smaksättning kan göras med torkat örter och olika variationer av matolja och olivolja.
Vi i Ale Kött och Chark förbereder våra egna delikatesser med högkvalitet ingredienser och grönsaker.
Grönsaker, mejeriprodukter och köttkorv är huvudingredienser i våra delikatesser.
Bland andra så har vi tomater med filning, paprika, aubergine och oliver som gör upp till 10 olika variationer i vårt sortiment.
Här är ett överblick över ingrediensers nutrition.
Tomat C-vitamin, A-vitamin, Antioxidant
Paprika C-vitamin, E-vitamin, B6, B9 – folsyra, Antioxidant
Vitlök C-vitamin, B2, B6, Kalium, Kalcium, Fosfor, Järn, Magnesium, Zink, Selen, Antioxidant
Gul lök C-vitamin, B6, B9 – folsyra, Antioxidant
Ost Fett, Protein, Kolhydrater, Vitaminer
Köttkorv Fett, protein
Vi ser fram emot att du provar våra delikatesser! De kan blandas eller köpas separat. Välkommen!
Nutrition källor:
Källa 1 –– http://www.halsosidorna.se/Gronsaker.htm
Källa 2 — http://matkalkyl.se/se-osthardostfett31.php